MARKNADSCHEF

5 HOTELL KAN BLI DINA.

ROOM REPUBLIC SÖKER MARKNADSCHEF SOM BRINNER FÖR UTVECKLING!

HEJ DU!

Är du personen som vaknar upp på måndagar med nya idéer och går igång på utmaningar – som att skapa vinnande kommunikationskoncept för en rad hotell?

Då tycker jag att du ska läsa vidare.

Jag heter Mikael och är VD för Room Republic. Ett spännande och roligt jobb i ett snabbtänkande företag som växer med nya projekt. Därför söker jag en marknadschef som vill ta nästa steg i karriären och bygga upp vår marknadsavdelning för hela koncernen. En person som vill vara med och ta Room Republic in i framtiden, tillsammans med mig och hela vårt team och som får våra hotell att bli kändisar.

Vi är ett bolag som vill sätta oss på kartan och som vågar sticka ut. Vi söker dig som också gör det. Som inte är rädd för de galna idéerna och förstår vilken kommunikation som gör skillnad. En person som gillar att jobba strategiskt i högt tempo, som kan koppla insats till intäkt och som hanterar många bollar i luften samtidigt. För bollar kan vi erbjuda.

Hos oss får du Helsingborgs skönaste vardagsrum som arbetsplats. En fransk Bistro för nästa jobbmöte. Hässleholms anrika rum för eftermiddagsjobb. En poolkant i Palma att maila från och en italiensk trattoria med plats för din laptop och briljanta idéer. Room Republic är ett hotellbolag som för tillfället driver fem hotell med flertalet restauranger i Sverige och på Mallorca. Alla med unika koncept som särskiljer sig och gör varje gästupplevelse extra speciell. Och fler hotell är på gång!

Room Republic nu och framåt

Vi har specialiserat oss på att ta över mindre framgångsrika hotell och göra en tournaround genom att i ett högt tempo implementera nya koncept och med ett stort fokus på värdskap, företagskultur, revenue management och engagerat ledarskap. Vår utmaning för framtiden är att sätta koncernens struktur för kommunikation. Samt kommunikationskonceptet för respektive hotell. Det är där du och din erfarenhet kommer in. Till din hjälp har du ett grymt kreativt team som backar upp i vått och torrt.

Vår marknadschef

Rollen som marknadschef handlar mycket om att öka och optimera intäkter genom resultatbaserad kommunikation. Vi söker dig som arbetat under några år på ledande position med kommunikation, i första hand riktad mot konsument och människor. Och du förstår vikten av att vinna våra gästers förtroende.

Du kommer att få viktiga ansvarsområden som att planera och aktivera marknadsplaner och strategier för hotellen efter tydliga mål. Följa upp genomförda aktiviteter och kunna dra slutsatser vad vi kan göra ännu bättre nästa gång. Du kommer att arbeta nära våra Sales & Mood Managers för att sätta upp gemensamma försäljnings- och eventaktiviteter internt som externt.

MARKNADSCHEF I 10 PUNKTER
Om du blir en i vårt team är detta ditt ansvarsområde:

• Skapa och genomföra strategier och marknadsplaner för samtliga hotell

• Bygga och optimera kampanjer i FB/IG, display, adwords, YouTube, LinkedIn osv, efter uppsatta KPI:er

• Ansvara för hotellens sociala medier och med hjälp av ambassadörer på hotellen hitta en röd tråd för varje koncept.

• Arbeta tätt med vår digitala producent och säkerställa att trafiken från våra kampanjer konverterar enligt uppsatta mål.

• Återkoppla med resultat och insikter av kampanjer såväl analys som framtida rekommendationer.

• Vara involverad i de aktiviteter och events som vi gör både internt och externt.

• Resultatansvar för koncernens marknadsaktiviter inklusive budget och uppföljning

• Bygga upp ett stamgäst nätverk

• Skapa och implementera en strategi för koncernens internkommunikation

• Ansvara för marknadsrelaterade inköp. (Film /Foto/Annonsering/system m.m)

Förmågan att uttrycka sig på ett konceptuellt sätt, grundläggande kunskaper i Adobe samt ett stort intresse för branschen ser vi som ”grädde på moset.

What´s in it for you

Förutom att du får jobba med produkter som de flesta förknippar med något kul och positivt så får du arbeta i ett företag med mycket korta beslutsvägar, där nya idéer och egna initiativ står högt i kurs och där vi älskar att prova nya spännande grepp. Och inte minst, du får chansen att sätta Room Republic på kartan! Lägg därtill härliga och engagerade arbetskollegor och så klart en hel del förmåner på alla våra hotell. Som en extra krydda är du med och hjälper föräldralösa barn i Sydafrika genom vårt eget projekt Dandelion – maskrosbarn i Sydafrika. Med andra ord, ett viktigt och roligt jobb som kan ta oss in i framtiden. Och dig!

Om du känner att du är den person vi söker så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den  30 september till mikael@roomrepublic.se.

SKICKA IN ANSÖKAN

Feel Good,
Mikael Wennerström – CEO